Kamionski prevoz Beograd

Kamionski prevoz Beograd
sumadija-omega-kamionski-prevoz

Šumadija Omega

Beograd, Obrenovac, Predraga Markovića Alimpija 31 +381 11 7790727
TRANSPORT ROBE KAMIONIMA.
Šumadija Omega poseduje savremen vozni park i nudi brz, ekonomičan i bezbedan transport robe na brojne destinacije, kako u Srbiji tako i u Evropi.
Osim punih utovara, dostupni su transporti manjih količina robe bilo sa malim vozilima ili dotovarom sa drugom robom u velikim kamionima što bitno skraćuje vreme putovanja.
Delimični ili kompletni utovari, paletizovani ili nestandardni tereti, opasne materije (ADR), uz naše vozače biće isporučeni na željeno odredište u dogovorenom roku.
Vozni park pažljivo biramo i verni smo svetski poznatim proizvođačima Mercedes, Renault, Iveco i MAN, dok su poluprikolice marke Schmitz i Viberti.
Kamionski prevoz je oblast drumskog transporta. Prednost kamiona sa utovarnom rampom i kombinacija velikog tovarnog prostora i lakog i brzog utovara i istovara robe, što zahteva i manji broj angažovane radne snage, koja idealna je za prevoz kamionom kabastih i velikih stvari, naročito velikog namestaja prilikom selidbe. Prednosti koje kamionski prevoz ima u odnosu na kombi prevoz se ogledaju u gabaritima, nosivosti, za selibe većih objekata ako je moguć prilaz itd. Kamionski prevoz je pogodan za sve vrste veće količine prevoza stvari, robe ili materijala, zbog svojih dimenzija i veće nosivosti u odnosu na kombi prevoz. U slučaju selidbe poslovnog prostora ili većih stanova takođe kamionski prevoz predstavlja pravu izbor, pod uslovom da u lokacije ne spada centar grada i da je obezbeđen prilaz i parking za kamion. Prosečno gabaritno u jedan kamion pri procesu selidbe stane između 2-3 kombi vozila i to je dovoljan pokazatelj koji ide u prilog kamionskom prevozu.
Back to Top