Kamionski prevoz Beograd

Kamionski prevoz Beograd
prevoz-011-kamionski-prevoz

Prevoz 011

Beograd, Vodovodska 177i +381 11 2571606
KAMIONSKI PREVOZ BEOGRAD PREVOZ 011 Kamioni su opremljeni svom neophodnom opremom da odgovore svakoj Vašoj želji i zahtevu.
Tehnički i higijenski održavani, velikih gabarita i nosivosti, pa nam ne predstavlja problem o kavom god transportu da je reč.
Usluge kamoinskog prevoza vršimo u bilo koje doba dana i noći, vikendom i praznicima, jer kod nas ste Vi na prvom mestu. Prevoz robe kamionom najčešći je vid transporta koji naši klijenti zahtevaju.
Pre svega, to je zato što su naši kamioni novi, sa nepromočivom ciradom i ne postoji mogućnost oštećenja vašeg nameštaja ili bilo koje robe koju prenosimo. Prevoz kamionom pogodan je za selidbe, naročito poslovnog inventara, ukoliko ne porazumeva lokaciju centra grada, zbog otežanog parkinga.
Ovaj vid transporta pogodan je, zato što može tranportovati veliki broj stvari, a brzo se vrši istovar.
Cenovnik
LOKACIJE
Kamionski prevoz Srbija:
Kamionski prevoz Beočin
Kamionski prevoz je oblast drumskog transporta. Prednost kamiona sa utovarnom rampom i kombinacija velikog tovarnog prostora i lakog i brzog utovara i istovara robe, što zahteva i manji broj angažovane radne snage, koja idealna je za prevoz kamionom kabastih i velikih stvari, naročito velikog namestaja prilikom selidbe. Prednosti koje kamionski prevoz ima u odnosu na kombi prevoz se ogledaju u gabaritima, nosivosti, za selibe većih objekata ako je moguć prilaz itd. Kamionski prevoz je pogodan za sve vrste veće količine prevoza stvari, robe ili materijala, zbog svojih dimenzija i veće nosivosti u odnosu na kombi prevoz. U slučaju selidbe poslovnog prostora ili većih stanova takođe kamionski prevoz predstavlja pravu izbor, pod uslovom da u lokacije ne spada centar grada i da je obezbeđen prilaz i parking za kamion. Prosečno gabaritno u jedan kamion pri procesu selidbe stane između 2-3 kombi vozila i to je dovoljan pokazatelj koji ide u prilog kamionskom prevozu.
Back to Top